Οι υπηρεσίες μας

Κάμερες Ασφαλείας

Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη, δίνοντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις, εγκαθιστώντας επώνυμα συστήματα παρακολούθησης προηγμένης τεχνολογίας.

Διαθέτουμε κάμερες & καταγραφικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ειδικές τιμές με αγορά ολοκληρωμένου συστήματος 

 IP Κάμερες Παρακολούθησης

Οι IP κάμερες αποτελούν μια διαδικτυακή συσκευή με εσωτερικό web server, μνήμη και τη δυνατότητα να στέλνουν αλλά και να λαμβάνουν δεδομένα μέσω ενός τοπικού δικτύου (LAN) ή μέσω internet.

Για περισσότερες και εξιδεικευμένες λύσεις καλέστε μας.  2109855599


 

Κάμερες Ασφαλείας Επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν κάθε απαιτούμενη ανάγκη μιας επιχείρησης. Συνεχής τεχνική υποστήριξη.
Για περισσότερες και εξιδεικευμένες λύσεις καλέστε μας.  2109855599


 

Καταγραφή - Παρακολούθηση κινήσεων Ταμείου

Για καλύτερη διαχείριση και παρακολούθηση των εισπράξεων του ταμείου μίας επιχείρησης αποτελεί τον βασικό λόγο εγκατάστασης των καταγραφικών που συνδέονται με τον ταμείο - POS.Καταγράφουν και μεταδίδουν στον χρήστη σε real time της κινήσεις ενός ταμείου - POS κάθε επιχείρησης.


 

Συστήματα συναγερμού 

Προηγμένα Συστήματα Συναγερμών διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και εφαρμογών, που καλύπτουν ό,τι απαιτεί ο χώρος σας και οι ανάγκες σας και αποτελούν εγγύηση για μια καλύτερη ζωή.


 

Συναγερμοί σπιτιών 

Διαθέτουμε τους κορυφαίους Ενσύρματους και Ασύρματους συναγερμούς Caddx στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ειδικές τιμές με αγορά ολοκληρωμένου συστήματος